Brook Preloader

ID CheckIn

Met ID CheckIn kunt u eenvoudig identiteitsdocumenten controleren op afstand.
U verstuurt middels een sms of email een versleutelde URL waar uw klant de check kan uitvoeren.

Realtime checks met uw smartphone op afstand

passport

Verificatie van identiteitsdocumenten

Een paspoort, identiteitskaart toetsen op echtheid? Met de ID Checkin oplossing controleert u moeiteloos alle type documenten op echtheid op afstand.
locked-scan

Versleuteld (encrypted) omgeving

De verbinding brengt de client naar een veilige omgeving. De client scant zijn ID bewijs en maakt een selfie. Naarmate AI technologie herkent ID CheckIn het ID document en controleert de echtheidskenmerken. Zo kunt u de persoon op afstand veilig bevestigen.
mrz-scan

ID CheckIn Selfie

Tijdens de procedure wordt u client gevraagd een selfie te maken. Naarmate biometrische technologie wordt een match gemaakt vanuit het ID document en de gemaakte selfie.
Hoe werkt het?

In 3 stappen uw check voltooid!

Beheer uw dossier in onze
Handelzeker Webapplicatie!

Met onze dossierbeheer oplossing kunt u de resultaten van uw ID checks eenvoudig en veilig bijhouden op één plek. U hoeft niet meer na te denken over rondslingerende kopietjes van ID-bewijzen.

IDverificatie Dossierbeheer

De belangrijkste voordelen in één oogopslag

Voorkom ID-fraude

Geen gedoe meer met het omgaan van onbetrouwbare kopieën van ID-bewijzen.

Relevante checks voor een volledige acceptatieproces

Voer automatisch op basis van de gegevens van het ID-bewijs relevante checks uit zoals, het CDD cliëntenonderzoek en de ID-Check (VIS).

Configureerbaar naar wens

Bepaal zelf hoe het verificatieproces verloopt en welke geverifieerde data u wilt ontvangen. De app wordt uitgevoerd met uw huiskleuren en logo’s.

Databeheer op één plek

Met onze dossierbeheer oplossing kunt u de resultaten van uw ID-checks eenvoudig en veilig bijhouden op één plek. U hoeft niet meer na te denken over rondslingerende kopietjes van ID-bewijzen.

Privacy gewaarborgd

Wij bieden een breed scala aan beveiligingsfuncties om uw gegevens te beschermen. Uw data is enkel voor u inzichtelijk.
ID Verificatie AVG Proof
ID CheckIn sms

ID CheckIn API

Met onze ID CheckIn integratie laat je gemakkelijk jouw applicatie communiceren met dat van ons, zodat jouw klanten binnen jouw systeem eenvoudig een identiteitscontrole op afstand kan uitvoeren. Onze API zorgt ervoor dat de klantgegevens automatisch worden opgeslagen in jouw systeem en is verrijkt met de gewenste informatie.

De door Handelzeker ontwikkelde API’s voldoen aan de strengste veiligheid eisen en zijn modern en makkelijk in gebruik. Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

ID CheckIn API

Vraag een offerte op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Handelzeker binnen uw
customer due diligence/compliance proces?