Brook Preloader

Oplossingen

Oplossingen voor een efficiënte onboardingsprocedure

IDverificatie.nl biedt oplossingen voor uw onboardingsprocessen, waaronder ID checks, VOG-aanvragen, Right to work checks en BIG-register checks. Hiermee kunt u snel en betrouwbaar de identiteit verifiëren, de arbeidsstatus controleren en de geldigheid van BIG-registraties controleren.

Mobiele ID verificatie

Met mobiele ID-verificatie kunnen we snel en veilig identiteiten verifiëren via NFC-scans vanuit ID-bewijzen en smartphones. Dit zorgt voor een efficiënte en handige manier om de identiteit van gebruikers te controleren zonder dat fysieke documenten nodig zijn.

Identificatie op afstand

Met ID Checkin bieden we een geavanceerde oplossing voor identificatie op afstand. Door middel van veilige technologieën kunnen gebruikers hun identiteitsdocumenten digitaal indienen en verifiëren, zonder fysieke aanwezigheid. Dit zorgt voor een naadloze en efficiënte identificatieprocedure, waardoor organisaties gemakkelijk en betrouwbaar de identiteit van hun klanten kunnen controleren, waar ze zich ook bevinden.

VOG Aanvragen

Met onze VOG aanvraagdienst bij IDverificatie kunt u snel en probleemloos een Verklaring Omtrent het Gedrag aanvragen. Wij begeleiden u bij het vereenvoudigen van het aanvraagproces, zodat u efficiënt voldoet aan de screeningvereisten. Vertrouw op onze service voor een vlotte en betrouwbare afhandeling van uw VOG aanvragen.

BIG Check

Met onze BIG-register check bieden wij een betrouwbare oplossing voor organisaties in de gezondheidszorg. Door het controleren van BIG-registraties kunnen wij de geldigheid en status van zorgverleners verifiëren, waardoor u kunt zorgen voor kwaliteit en integriteit in uw zorginstelling. Vertrouw op onze BIG-register check om gemoedsrust te krijgen bij het selecteren en in dienst nemen van gekwalificeerd personeel.

Right to work checks

Met onze Right to Work checks helpen wij werkgevers om te voldoen aan de regelgeving omtrent het recht om te werken. Door het verifiëren van de arbeidsstatus van individuen kunnen wij u helpen om te zorgen dat uw medewerkers gerechtigd zijn om in het land te werken. Vertrouw op onze dienst voor een zorgvuldige en efficiënte controle van het recht om te werken, zodat u met vertrouwen uw team kunt samenstellen.

KYE / KYC / KYS

Als onderdeel van ons streven naar naleving en risicobeheersing voeren we uitgebreide controles uit, waaronder PEP-, sanctie-, zwarte lijsten- en negatieve media checks, als onderdeel van onze ID-verificatieprocedure. PEP (Politically Exposed Person) controles helpen ons om personen te identificeren die betrokken kunnen zijn bij politieke functies, hun directe familieleden en naaste associaties. Deze controles zijn van cruciaal belang om mogelijke risico's op corruptie en illegale activiteiten te verminderen. Sanctiechecks stellen ons in staat om te controleren of een persoon, organisatie of land onderhevig is aan economische of handelssancties. Door deze controles uit te voeren, kunnen we voorkomen dat gebruikers betrokken raken bij verboden transacties.

Onze klanten:

Meld u aan en probeer onze oplossingen geheel gratis.
Ontdek de kracht van onze ID-verificatie, VOG-aanvraag, Right to Work checks en BIG-register checks zonder enige kosten. Registreer vandaag nog en ervaar hoe onze gratis proefperiode uw onboardingsprocessen verbetert en uw organisatie veiliger maakt.